Site icon AVAMB-LOGICIEL

За програмата

Модули с оферти, договори и фактури

Дали си започнал бизнеса си сега или вече си фирма с добра история няма значение. По-важното е как ще управляваш работните си процеси от тук нататък. Мнозина продължават да използват обичайните софтуери Word или Excel, но това вече е стар метод за управление. Все някога трябва да тръгнете към разучаване на някоя ЕРП система. Управлявайки бизнеса си винаги търсите начини за подобряване на ефективността, генериране на повече клиенти и увеличаване на печалбата. Инвестицията на подобен софтуер е най- малкото, което можете да направите за достигане на исканите резултати. Воденето на фирмени статистики са основния фактор, който може да визуализира състоянието на фирмата Ви. По този начин насочвате внимание към работещите процеси или игнорирате неработещите.

Гъвкав ЕРП софтуер за бизнеса

AVAMB LOGICIEL  ERP е програма (софтуер) организатор за малък и среден БИЗНЕС. Предназначена за фирми с различни дейности, които използват : оферти, договори с клиенти, договори с подизпълнители, рецепти за сложни продукти или услуги, фактури, приемо предавателни протоколи и други. Най-популярните категории бизнес, които използват софтуера са :

 • Строителство
 • Производство и монтаж на дограма
 • Транспортни фирми
 • Автосервизи
 • Озеленяване
 • Търговия
 • Текстил
 • Мебели
 • Ремонт и услуги
 • Онлайн продажби
 • Печатници
 • Маркетинг, и много други.

Ако не намирате Вашият бизнес в изброените, не се колебайте да се свържете със асистент и да поискате допълнителна информация (Светла Христова 0895 04 03 02). Имате възможност да преструктурирате софтуера според Вашия начин на работа. Внедрената бизнес стратегия е изпробвана и потвърдена от потребителите на облачната система. Надграждането на платформата е приоритет и не се изисква допълнително заплащане, освен ако няма индивидуално вграждане на опции.

Строителство

Един от най-важните процеси в СТРОИТЕЛСТВОТО е разпределянето на човешки ресурси. В тази категория влизат много фирми, защото услугите в строителството са много. Проектиране и архитектура, Зидария, Външна и вътрешна изолация, Външни и вътрешни мазилки, Подови настилки, Боя, Тапети, Преградни стени, ВИК, Ел. инсталации, Климатизация и много други. Строителният бизнес, подобно на всеки друг, е изпитал положителното влияние на информационните технологии. В България за съжаление само големите компании се възползват от предимството да организират бизнеса си с подобен софтуер. За малките фирми инвестирането в програма до сега беше финансово непосилно. Сега с облачни системи, като ERP софтуера AVAMB- LOGICIEL  предразполагат малкия и среден бизнес за подобна инвестиция. Вече няма инсталиране на определени устройства и ъбдейтване на всяко тримесечие. Само с потребителско име и парола  можете да работите с базата Ви данни,  независимо къде се намирате и с какво устройство сте (Смартфон, Таблет, Лаптоп, Компютър).

Фирми за дограма

Фирми, които произвеждат и монтират дограма, независимо от материала: ПВЦ, Алуминий или дърво използват софтуерите на профилите, с които работят. Много често тези програми са за изчертаване на прозорците и изчисляване на необходимите профили и аксесоари за дограмата. Но организацията на този бизнес не свършва до тук. Затова ERP софтуера AVAMB-LOGICIEL  предлага цялостно планиране, като има възможност да се работи успоредно и с програми, с които сте работили до сега. Правенето на оферти е много лесно и бързо, защото не губите време за изчертаване на стандартни позиции, а използвате вградените модули. Този първичен документ (оферта) лесно се преустройва в договор с клиент, поръчка към доставчик, проформа или фактура, приемо-предавателен протокол и много други фирмени документи. Не за подценяване е воденето на пълна фирмена статистика – това е важна опция за разрастването на фирмата. С този софтуер ще имате възможност да работите успоредно със служители и търговци. Вградената мобилна апликация ще следи местоположението на монтажните групи и ще калкулира работните часове. Голямо предимство е също така онлайн магазина. Той се попълва само с едно натискане на бутон и всички Ваши продукти или услуги, които предлагате ще са в онлайн пространството. Софтуера предлага и продукт, с който можете да изчислите топлопроводимост на дограмата, да изчислите коефициента на топлопреминаване на прозорци от различен материал и с различни размери. Вижте тук.

Транспорт и логистика

Транспортните фирми в България нямат практика да работят със софтуери за организиране на бизнеса им, с изключение на големите транспортни компании с добре внедрена логистика. Затова създадохме софтуера AVAMB LOGICIEL ERP да помогне на малкия и среден бизнес и да дигитализираме транспортната дейност. С тази програма Вие ще можете да правите първичните си документи (оферти) и само с едно натискане на бутон да генерирате останалите фирмени документи, като договори с клиенти, проформи или фактури, приемо предавателни протоколи и други. Ще можете да си водите статистики по различни контрагенти и тяхната финансова активност. Внедрената мобилна апликация е улеснение за администраторите, защото могат да локализират шофьорите  в реално време чрез GPS координати на гугъл. Също така и актуални снимки на подписани CMR формуляри и запазването им към определен контрагент.

Сервизи за автомобили

Автосервизите в България имат нужда от реструктуриране на организацията си. Много клиенти на подобни сервизи остават разочаровани след като се върнат към същата фирма и тя не пази никакви сервизна информация за автомобила им. Затова софтуера AVAMB LOGICIEL  може да интегрира подобна информация и да удовлетвори съмненията за професионализъм. Програмата дава възможност да се запазват всички контрагенти и ремонтите на всеки автомобил по отделно. Попълване на сервизни книжки, приемо предавателни протоколи, фактури и други фирмени документи ще повишат имиджа на сервиза Ви.

Най-добрия софтуер за организация на Вашата фирма

 1. Достъп от всяка точка на света и работа колективно с всички служители, които могат да са неограничен брой.
 2. Създаване на задачи с различен статус предназначени за специалисти според ангажиментите във фирмата. Тези задачи можете да създавате Вие или те помежду си, като можете да следите кога ще бъдат приключени.
 3. Създаване на бази с клиенти. Вкарване на вече съществуваща листа. Създаване на различни контрагенти, било то клиенти, частници или фирми, различни доставчици според техните продукти.
 4. Възможност за създаване на шаблонни текстове, които бихте използвали регулярно във вашите различни документи, фактури, оферти, договори и т.н.
 5. Детайлно регистриране на Вашите служители – вид на договор, различно възнаграждение, различна заетост, което в последствие ще Ви пресмята автоматично месечното възнаграждение на всеки един служител. Те самите ще имат възможност да се регистрират в програмата и с няколко бутона да записват работните си часове и съответно всички почивки, които правят.
 6. Детайлно регистриране на всички превозни средства които притежавате. Това ще Ви помага да следите състоянието на автомобилите си, технически прегледи, ремонти, застраховки, амортизиране и т.н.
 7. Създаване на различни ДДС проценти. За да можете да фактурирате на фирми различни от Българските.
 8. Използване на вече създадени библиотеки с продукти или създаване на Ваши. Създаването им ще улесни правенето на оферти в последствие. Артикулите се създават под различни форми.
 9. Във вид на таблица или формули с вариращи размери, на брой, на квадратни метри, на кубични метри и др.
 10. Индивидуални оферти за всеки потребител. Генериране автоматично на договори с клиенти, проформи фактури, фактури, кредитни известия, товарителници, поръчки към доставчици, работни листи.
 11. Общи извлечения на всички реализирани документи.
 12. Различни статистики, които ще Ви помагат за коригиране на дейността.
 13. Онлайн магазин, който е свързан пряко със вашите продукти или услуги.

С какво се отличаваме от другите програми:

В началната страница на нашата програма ще виждате всеки един етап от развитието на дадена поръчка. В базата са заложени 17 точки, които е желателно да се следват за достигнете един добър резултат – което означава доволен клиент.

Ще се възползвате от всички нови артикули, които се създават от различните фирми онлайн, така ще пестите време за тяхното създаване, и ще правите Вашите оферти все по-бързо и по-бързо.

Създаването на продукти, които са съвкупност от други артикули , създадени от вас или други производители , е патент на AVAMB. Тази функция  дава възможност да създадете собствено  изделие, което е проектирано от вашата фирма според вашите изисквания и необходимости.

Визуализране на всеки един служител на фирмата, по всяко време. Следене на работното му време и заетостта която му е заложена.

Ще имате възможност да определите, кои Ваши продукти да продавате онлайн. Така ще спестите правенето на допълнителен сайт и ще сте едни от първите намерени в google търсачките.

Exit mobile version