Имате възможност да изберете Вашия асистент като  попълните формата за контакти и впишете името в графата съобщение. Избрания от Вас виртуален асистент ще се свърже с Вас по начина, който сте описали в съобщението!

Галя Владимирова

Галя Владимирова е завършила счетоводство и контрол. Има познания в сферата на счетоводните услуги. Обслужва и развива счетоводни отдели и дейности.

Над Миланова

Над Миланова е завършила маркетинг и PR  в Fontys University of Applied Sciences.  Тя може да бъде полезна на фирми с маркетингови дейности, чуждестранни фирми с представителства в България. Дългогодишен опит в организационни платформи и управлението.

Яна Спасова

Яна Спасова е завършила WEB дизайн. Има опит в изграждането на страници и онлайн магазини, ако имате въпроси с вързани с WEB дизайн, онлайн магазин и др. не се колебайте да изберете Яна за Ваш асистент.

Мира Илкова

Мира Илкова е Нашият най-млад асистент, с опит в организацията и преговорите. Завършила право в Софийския уневерситет. Може да съдейства на адвокатски кантори, нотариуси и др. Изберете Мира за Ваш асистент ако смятате, че Бизнесът Ви е подходящ за нейната сфера на работа.

Стефан Радев

Стефан Радев е завършил Технически уневерситет. Той отговаря за техническите въпроси свързани със софтуера и може да бъде полезен за фирми с производствена база.

Момчил Стоилов

Момчил Стоилов е програмист с дългогодишен опит в управлението в малкия и среден бизнес. Инвестиционен съветник.