Видео описание ?

Описване на дадена опция с помощта на екранна визуализация предоставена от презентатора. Или в случая по-точно казано оператора на видеоклипа предоставя информация на аудиторията си. Насочва към конкретна опция от софтуера за управление на малък и среден бизнес. Различните опции са съпроводени от предходни задължителни стъпки, които не могат да се опишат по друг начин освен с видео описание. Друг е въпроса, че е възможно с предоставяне на множество снимки и текстово описание.  Но това става много отегчаващо за читателя и в повечето случаи приключва с затваряне на упътването. Упътване чрез динамични сцени от софтуера е най-лесния начин за предаване на специфична информация. Предоставянето на първоначалната визия е важна за избора на всички, които се лутат в търсене на решение за бизнеса си.

Много софтуерни компании са против правенето на подобни видео описания, защото търсят директна връзка с потенциалните си потребители. Предпочитат да предоставят информацията лично на тези, които са заинтересовани. Нашата стратегия е друга и сме оставили всеки сърфиращ в интернет пространството да прегледа нагледно как работи платформата ни. Сам да прецени дали да се свърже с администратори на софтуера. Супер активните асистенти на програмата предоставят онлайн презентации, които са на същия принцип като видео описанията. Чрез споделяне на екрана с помощта на програми за дистанционен достъп : AnyDesk, Supremo, TeamViewer, AeroAdmin, Meet, Zoom, Chrome Remote Desktop и много други. С тяхна помощ се предоставя обучения и разяснения как работи организатора на бизнес. Ако потенциалния клиент (потребител на софтуера) поиска запис на презентацията може да се запише видео клип по време на обучението. След това да бъде предоставено индивидуално. Често пъти показаното по време на презентация се забравя и затова е редовна практика да се предоставя заснетото.

Да се има в предвид!

ЕРП системата е с постоянно развитие и е възможно някой от клиповете да са с различна екранна визия. В случай, че ненамирате описание подходящо можете да посетите youtube канала на софтуера.

Кратък обзор на софтуера първа част

Кратък обзор на софтуера втора част

Какво е Етапна Визуализация?

Как да настроим фирмените си документи?

Как се регистрират индивидуални статуси

Как се прави INVOICE фактура с различна валута

Как да въведем правилно данните на контрагентите си?

Как се прави кредитно известие или редакция на фактура?