Видео презентация с анимационни герои е популярна в цял свят.

Анкета за видео презентация с анимация е направена между бизнесмени и крайни потребители доказва, че : Бизнесмена винаги се стреми към нещо уникално и пренебрегва анимацията като сериозен инструмент за популяризиране на продукти или услуги. В него е заложен нюх за съвършенство и предпочита да предостави на крайните си клиенти нещо лъскаво. Презентация в лъскави сгради с костюмирани личности. В полза на анимацията гласуват драстично много повече хора. В този кръг има както бизнесмени така и крайни потребители. Аргументите са, че населението е запазило в себе си детската мисъл, която е свързана с анимационни герои. На всеки му се е случвало да пусне телевизия и да се загледа в някое анимационно филмче. Но малко от тях си задават въпроса, какво ме накара да се загледам в тази анимация? Отговора е ясен. Изчистен фон и на преден план само герои, които ясно показват своята мисия.

Човешката психика е нещо уникално, но не е съвършено. Затова би трябвало да се стремим да покажем максимално опростени сцени за да привлечем максимално повече внимание. Маркетинга на ERP софтуера AVAMB LOGICIEL е подкрепен от множество анимационни клипове. И като вече изпробвали тази стратегия Ви уверяваме, че това е много добър подход за печелене на нови клиенти.

Как да направим анимационна презентация на бизнеса?

С помощта на различни онлайн програми ние подпомагаме бизнеса на всички наши потребители с годишни абонаменти. Достатъчно е предварително да подготвите снимков материал на продуктите или услугите които искате да популяризирате. Също така и обяснителни текстове към всяка избрана сцена. Ще анализираме подадената информация и ще предложим няколко варианта за одобрение. Проследете внимателно категориите на анимационни сцени, които предлагаме и изберете най-подходящата за Вас. Ако това Ви изглежда много трудно не се колебайте да се свържете с нас.

Мъжки анимационни герои.

Различни сцени с героя, който прави различни движения според темата. Героя е прилично облечен със зелена блузка и тъмно син панталон. Борави с различни предмети и е в различна обстановка. Всяка сцена е с дължина от 5 до 16 секунди и поле за обяснителен текст от 0 до 130 символа.

Анимационни мъжки герои
Анимационни герои жени

Анимационен герой жена.

Сцените са същите, като при мъжките герои. Представили сме ги по различен начин за да визуализираме максимално по-вече кадри. Дамата е с червена ярка коса на плитка, прилична светло синя ризка и тъмно сини панталонки. Всяка фигура изпълнява движения според сценария. Сцените са кратки, но достатъчно за привличане на внимание.

Анимация на офис служители.

Голям избор от офис сцени, героите са както служители така и шефове. Свобода на различни сценарии според вида на бизнеса. Костюмиран артист представя изчистени кадри и конкретизира презентацията с жестове и пози.

Анимация на офис служители
Анунация с корпоративни герои

Анимация на корпоративни герои в групи.

Представя се сътрудничество с бизнесмени или коалиции. Героите може да се комбинират и със сцени от горните категории.

Анимация на сграден фон.

Обширен избор от сцени : Офиси, Домашно бюро, Училище, Градска обстановка, Летища, Рецепции, Строителни площадки, Пикник, Ресторанти и много други. Не се колебайте да се свържете с нас за предоставяне на още сцени.

Анимация на зграден фон
анимационни икони

Анимационни икони.

Представя се сътрудничество с бизнесмени или коалиции. Героите може да се комбинират и със сцени от горните категории.