Софтуер ЕРП (ERP)

Програма организатор за малки и средни фирми. Индивидуално проектиране за големи предприятия

ЕРП ( ERP – Enterprise Resource Planning ) Oблачна система

Български софтуер от висок клас. България се гордее със своите програмисти в цял свят. Ние подбрахме най-добрите за да създадем ERP платформа за българския бизнесмен. Софтуера работи безупречно за малки и средни фирми,  които могат да започнат дигитализация на бизнеса си веднага без да се налага индивидуална промяна. Използвайки вече готова основа големите фирми могат да се възползват от индивидуално проектиране на програмата според нуждите си. Практиката ни доказва, че подобно преструктуриране се прави бързо благодарение на изградената организационна ситема и професионалистите, работещи по програмирането.

Възможност за надграждане. Благодарение на Вас, настоящи и бъдещи потребители, ние надграждаме ERP софтуера с най-исканите от Вас опции и нужни фирмени документи. Облачните системи са най-избираните за последните години, защото скоростта с която се развиват технологиите остават на заден план локалните инсталационни системи. Именно за това ние следим новите технологии и подобряваме платформата според софтуерния пазар. Също така сме дали индивидуална възможност на всички да създават документи, които липсват в системата. Така наречените регистри допълват нужната документация според бизнеса Ви.

Генериране на фирмени документи. Достатъчно е да направите Вашия първичен документ ‘’ Оферта’’ и всички останали документи ще се генерират автоматично от ERP софтуера. Само с един клик ще правите :  договори с клиенти, проформи, авансови фактури, фактури за продажби, кредитни известия, доставки транспортен документ, поръчки към различни доставчици, договори с подизпълнители, приемо-предавателен протокол, фактури за покупки, складова разписка, експедиционна бележка, работни и пътни листи. Имайки в предвид ценното време създадохме тази стратегия за улеснение на потребителите и ефективността на човешките ресурси.

Внедрен онлайн магазин. Вече създадените продукти в ЕРП софтуера могат с един клик да се продават онлайн. Няма да има нужда от допълнителна инвестиция за подобен магазин, защото програмата е пряко свързана с обща онлайн платформа. Там можете да предлагате продукти, които са съвкупност от други, така също и продукти, които са ценообразувани според различни размери. Възможност за допълнителни снимки, сертификати и подробно описание на всеки продукт. Водене на статистики на продажбите и регулиране на доставките. Вашите крайни клиенти ще могат да правят поръчки директно през онлайн магазин.

Информираност

С нашата ERP програма Вие като управител на Вашата фирма ще следите всеки един етап от обслужването на Вашите потенциални клиенти.

Търговия

Ако сте вече утвърдена и позната фирма на пазара сега е момента да зарадвате Вашите търговци и да им предоставите един пълен набор от цени за Вашите продукти.

Бърза реакция

ЕРП Програмата ще Ви даде възможност светкавично да отговорите на всяко запитване за оферти в приличен и подробен вид с пълен набор от необходимите документи.

Лесна употреба

Всички опции са разделени на отрасли: Потребители, номенклатури, контрагенти, продукти, инструменти, web сайт, които сами по себе си имат по няколко подстраници. Това ще улесни Вашето интегриране в програмата-организатор.

Отговаря на нуждите за малък и среден бизнес.

Защо тази ERP система?

Защо тази програма ли? На първо място, защото е най-лесния Български софтуер за малък и среден бизнес. Добре визуализирането на модулите помагат за бързо ориентиране на начинаещите потребители. Преди всичко в програмата е предвидено визуално подсказване на всеки един фирмен документ по време на генерирането му. Също така и всеки бутон е снабден с помощен текст с указания, къде ще ви отведе съответния бутон. Функциите, които са вградени в системата са достатъчни за организацията на малкия и среден бизнес.

1. Възможности

Етапна визуализация. Иновация в бизнеса чрез активно табло с бързи връзки. Мигновен контрол на всички етапи от развитието на дадена поръчка.

 • Софтуер от висок клас.
 • Доказани бизнес стратегии.
 • Възможност за надграждане.
 • Работа в колектив.
 • Мобилна апликация.
 • Внедрен онлайн магазин.
 • Повишаване скоростта на развитие.
 • Генериране на документи.
 • Статистики.
 • Подбор на контрагенти.
 • Маркетинг.
 • Лесна употреба.
 • Онлайн асистент.
 • Съвместно внедряване на бази данни.
Подробна информация за програмата
ERP програма за малкия бизнес
 • 1. Възможности
 • 2. Лесна употреба

  Програмата предлага изключително лесно и интуитивно управление. Можете да приложите Вашата стратегия за организация на бизнеса.

  • Професионален и лесен за употреба ERP софтуер.
  • Указателна информация до всеки бутон.
  • Помощни снимки за попълване на данни.
  • Разработен за работа с различни устройства.
  • Безплатно обучение за работа с програмата.
  Подробна информация за програмата
  Logiciel AVAMB
 • 2. Лесна употреба
 • 3. Сигурност

  Работи с големи бази данни. Защита от загуба на данни. ЕРП софтуерът осигурява съхраняване на данни за минали периоди и лесното им възстановяване при нужда.

  • Професионална защита на данните Ви.
  • Защита от неоторизиран достъп.
  • Работа с много фирми и собствени настройки.
  • Работа от много потребители с различни права за достъп.
  Подробна информация за програмата
  Logiciel AVAMB Securety
 • 3. Сигурност
  • Предназначение

   AVAMB LOGICIEL покрива нуждите на малкия, средния и големия бизнес

   Трудно е да се определи кой бизнес какъв е, малък, среден или голям. Ако трябва да се спрем само на един от тях, то везните накланят към малкия бизнес. Представя ме го така, защото покриваме на 95% нуждите на малкия бизнес. Липсващите 5% са за специфична документация и непозната стратегия за Българския пазар. Винаги има нещо различно при начина на организиране на различните по естество фирми.

   95%

   Малък бизнес

   75%

   Среден бизнес

   65%

   Голям бизнес

   За нас

   Работим успоредно с успели предприемачи и анализатори на бизнеса в България. Свържи се с нас на Тел: 0895 04 03 02

   кои сме ние

   Кои сме ние?

   На въпроса кои сме ние смело отговаряме – Ние имаме екип от програмисти, които създадоха този ERP софтуер специално за Българския малък и среден бизнес. За нас е удоволствие да се сблъскваме с нови стратегии в организирането на бизнеса в България и да споделяме новостите с нашите потребители.

   Нашата цел е да вървим заедно с Вас към успешен бизнес. Ние предлагаме дигитализация, а Вие различни стратегии за планиране. Много ERP софтуерни компании се стремят да удовлетворят нуждите на големи предприятия, защото финансирането от тях е значително по-високо. Ние  използваме друга стратегия. Започваме с малки фирми и се изкачваме заедно по стръмното стълбище на успеха. Именно затова създадохме облачна система, която дава възможност да се работи, както съвместно с други фирми, така и самостоятелно.

   Всеки наш клиент има идентичност, различен вид бизнес, свой начин на работа и използва различна стратегия за организация. Поради изброените различия ние анализираме структурата и идентичността на бизнеса Ви и предоставяме различни организационни предложения според възможностите на софтуера AVAMB-LOGICIEL.

   Не се колебайте да се свържете с нас от тук за да научите лично кои сме ние и с какво бихме били полезни. Нашия екип от програмисти очаква нови предизвикателства за индивидуална разработка на ЕРП система по Ваше задание.

   ISO 9001 : 2015

   Фирмата разпространител на софтуера AVAMB-LOGICIEL на Българския пазар е сертифицирана по ISO 9001 :2015. Периодичните одити и контрол гарантират, че процесите работят според изискванията на стандарта. Приоритет на проверяващите е да установят, че системата се поддържа, усъвършенства и подобрява. Потребители, които са се възползвали от програмния продукт лесно могат да кандидатстват за сертифициране на дружеството им. Планирането на бизнеса чрез платформата е лесна и предпочитана от сертифициращите органи.

   Имаме ли нужда от стандарт ISO 9001?

   Ако сте фирма с повече от 1 служител не е за пренебрегване този сертификат, а за по-големи фирми с повече работници това е препоръчително. Това ще даде увереност на клиентите Ви и съответно ще увеличите броя на контрагентите си. С това ще удовлетворите изискванията на потребителите Ви, както на външния така и на вътрешния пазар. И не на последно място ще подобрите организацията и планирането на човешките ресурси (персонал).

   Декларация за авторско право

   Декларатора декларира, че идеята за създаване на компютърната програма  AVAMB-LOGICIEL за управление на продажби и организатор на производствената дейност е уникална с опции, които не съществуват в други софтуери. Декларира също, че правата на модела не са отстъпвани на други лица. Известна му е отговорността по чл. 313 от Наказателния кодекс за посочване на неверни данни, при което нотариално заверява горепосоченото.

   Защо ни се довериха

   Всяка фирма индивидуално определя с какво можем да им бъдем полезни. Софтуер за организиране на бизнеса, онлайн магазин, мобилна апликация или само реклама пред нашата аудитория. Независимо от избора им те са наши клиенти и безупречното им обслужване е наш приоритет.

   Свържете се с нас по телефон или Viber

   За контакт

   Моля попълнете коректно исканата информация, за да можем да Ви отговорим бързо и точно!