Тази галерия е обновена декември 2021 година

Интерфейса на софтуера е достъпен дори и за тези, които сега навлизат в модернизирането на бизнеса си. В тази галерия ще намерите сцени от програмата, чрез които ще добиете престава как изглежда платформата. Добре подредените екрани помагат за лесното използване на ЕРП системата. Всяка сцена е добре обмислена и съобразена с начинаещите потребители. Едно от най-важните качества на подобен софтуер е да има самоучител и спомагателни визуализации на фирмени документи. Точно с това ние печелим клиенти, защото сме изпълнили това условие безупречно. Всеки бутон е снабден с допълнителна информация « ? » , която напътства потребителя. Разгледайте надолу различните сцени и описанията за всяка от тях. Моля да ни извините, ако снимките в тази галерия не съответстват реално на сцените, това е защото интерфейса се обновява периодично.

Вход в софтуера чрез парола

Галерия - вход в системата

Сцена преди логване в системата

След предоставяне на линк към софтуера  https://bg.avamb-logiciel.com/ от администраторите на програмата ще се визуализира този екран. Тоест винаги, когато се логвате в системата ще Ви се отваря екран, където евентуално и Вие можете да рекламирате фирмата си. Позиционирането на рекламните блокчета са динамични и нямат определен ред на подреждане. Разгледайте предложенията от тук.

Снимка на началната страница на платформата

Основното табло на софтуера е с бързи връзки към цялата документация на фирмата. На този екран се виждат всички поръчки или проекти, които се работят в момента. Смеем да твърдим, че няма подобен софтуер, който на един екран да показва цялостното движение на проектите. Патентованото табло Етапна визуализация от AVAMB-LOGICIEL е водещо в избора на начинаещи потребители. Лесно за ориентиране и функционално добре подредено. Вижте видео.

Етапна визуализация

Етапна визуализация

Фирмени данни на потребителя

Фирмени данни

Данни на фирмата в една страница

Фирмените данни са важни, за да се визуализират на бланките, които ще принтирате. С помощта на checkbox (така наречените човки) ще можете да контролирате данните, които искате да фигурират на фирмените Ви документи (оферти, договори, фактури и т.н.). От тук можете да направите и Вашите цветови съчетания за дизайна на документите Ви. Еднократно въвеждане на долен колонтитул, който ще се появява на всяка страница от бланките Ви. Вижте видео.