въпроси и отговори

Тук ще намерите често задавани въпроси от потребители на софтуера. Ако не намерите отговор на Вашия въпрос, можете да го зададете чрез нашата форма за контакт.

Ако задам въпрос ще публикувате ли личните ми данни?

НЕ! Вашите данни не се публикуват. Задължително е попълването на име и имейл за да можем да Ви отговорим лично. Ако Въпроса представлява интерес за аудиторията ни, то можем да го публикуваме, но анонимно без имена и други лични данни.

При намиране на конкретен въпрос, моля кликнете върху него за да прочетете отговора.

* Често задавани въпроси с общ характер

Какво е AVAMB LOGICIEL?

AVAMB LOGICIEL е програма организатор за малък, среден и голям бизнес. ЕРП система с лесно управление, която можете да настроите спрямо Вашият бизнес и нужди. Правене на професионални оферти и изключително много различни фирмени документи.

С какво се различава демоверсията от реалния софтуер?

Демоверсията е едно към едно, като реалния софтуер. Различават се само базата данни, които се въвеждат. В демоверсията се интегрират данни от всички сърфиращи в интернет. Докато, когато имате личен акаунт, там тестването става лично само от Вас.

За кого е предназначена програмата?

Системата може да бъде използвана за различни видове бизнес. Задайте въпроса си спрямо спецификата на Вашия бизнес и ще Ви отговорим дали нашият софтуер е подходящ за Вас.

Може ли да се инсталира програмата локално?

Да може. Програмата е WEB базирана, но при желания от потребители се инсталира локално или на собствен сървър.

* Често задавани въпроси свързани с ценовите пакети

Как да се възползвам от софтуера на максимално ниска цена?

Извън предлаганите ценови пакети се предлагат и отделни модули, като например само офериране и фактуриране. Цената варира от 60 лева до 80 лева за годишен абонамент.

Мога ли да заплатя само за 1 месец?

Да можете за всички ценови пакети, но заплащането само за месец няма никаква отстъпка. Затова предпочитания абонамент е за минимум 3 месеца.

Кой ценови пакет е най удачния за мен?

На този въпрос можем да отговорим индивидуално на всеки. В зависимост от естеството на бизнеса наш асистент ще Ви насочи, кой ценови пакет е подходящ за бизнеса Ви. С безплатен консултант се свържете от тук.

Как да заплатя?

По банков път, чрез представяне на платежно нареждане. На каса в EasyPay. Чрез кредитна карта през онлайн магазина на софтуера. В офис на AVAMB в град София

Каква е разликата между различните ценови пакети?

Всички ценови пакети са с възможност за надграждане. Виж табло от тук.

Стартовия пакет е с възможност за 1 акаунт използван от неограничен брой устройства. Няма възможност за мобилна апликация и онлайн магазин, но използва всички модули.

Базовия пакет е с възможност за 5 акаунта използвани от неограничен брой устройства. Няма възможност за онлайн магазин, но използва мобилна апликация и всички модули.

Стандартния пакет е с възможност за 19 акаунта използвани от не ограничен брой устройства. Използва мобилна апликация, онлайн магазин и всички модули на софтуера.

* Други

Какъв максимален брой продукти могат да се добавят в системата?

Броят на продуктите зависи от избрания пакет(абонамент). Най-голям брой продукти поддържа стандартния абонамент. Включени в цената са 600 броя, но с възможност за увеличаване без ограничение с допълнително заплащане.

Какво представляват библиотеките?

Библиотека или склад. Често задаван въпрос е – Колко библиотеки можем да създадем? Няма ограничения за броя на библиотеките. Но колкото повече се създават толкова по трудно се сортират когато се изготвят оферти или се генерират поръчки. Ако имате един склад или производствена база, то библиотеката трябва да е една. В обобщение, колкото склада имате толкова библиотеки можете да създадете.

Какво е "Етапна визуализация" ?

Етапната визуализация представлява съвкупност от всички стъпки от стартирането на един проект до неговото пълно приключване.