организатор Logiciel AVAMB

Създаване на програмата AVAMB Logiciel

Програмата е структурирана по френски проект, по идея на малка фирма за производство и монтаж на дограма.

Желанието за подобен организатор се поражда когато управителя не успява да намери програма която да задоволи нуждите му. Попадайки на различни софтуери с различни възможности не открил това от което се нуждаел бизнеса му. Пречките били или финансово недостижими за него или липсващи опции които да удовлетворяват дейността му. Лутайки се повече от три години по изложения, презентации, форуми и социални мрежи решава да сглоби собствена програма в която да интегрира опции от които има нужда подобна фирма като неговата.

Първоначално идеята била създадена изцяло на excel и била за собствените му нужди. След стартирането и, той започнал да си повишава оборота ежемесечно. Колкото повече си увеличавал клиентите, толкова повече желаел още нови опции. С течение на времето споделяйки с негови колеги, те му загатват, че това което е структорирал би се ползвало и от други външни фирми. С програмата Excel работи близо година, но колкото повече идеи вкарвал в проекта си толкова повече „засичала“.

Тогава решава да намери програмисти и да направи един уникален продукт. След няколко проучени фирми той се спира на Авалон. Фирмата взема нещата в свои ръце и за 10 месеца успява да създаде програмата организатор. По време на съвместната работа, Управителя на въпросната малка фирма за дограма не спирал да предоставя за интегриране нови прищявки и опции за които се сещал. От благодарност за бързата и професионално свършена работа той решава да кръсти програмата организатор AVAMB като първите три букви са в чест на създателя Авалон. Идеите му не свършват до тук. Амбициите са големи и програмата ще продължава своето развитие.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *